sunnuntai 16. lokakuuta 2016

DIY HALLOWEEN SCAB



Halloween on jo niin lähellä!! Nyt tässä "vanhemmiten" halloween on tullut mulle jotenkin tärkeäksi, tai haluan olla siinä mukana. Kokeilin yksi päivä tuota ns. rupea, mutta en tiedä onnistuiko se nyt niin hyvin. Päätin kuitenkin tulla näyttämään teille, miten tein tuon, te voitte saada siitä paremman/aidomman näköisen! Mattaluomivärit on parempia tohon, mulla ei ollut kuin muutama mattaväri, joten siksi varmaan tuo ei näyttänytkään niin aidolta. Sain tähän inspiraatiota vanhoista/tarpeettomista meikeistä (sillä en suosittele pilaamaan hyviä/uusia meikkejä tähän puuhaan), lisäksi katsoin Maanomeikkaa eli Maanon videon Youtubesta ja otin vaikutteita. Videeon pääsette tästä linkistä:

TARVITSET:

lateksia tai ripsiliimaa
punaista/ruskeaa/mustaa luomiväriä
poskipunaau
vanua
meikkivoidetta 
huulikiiltoa/-punaa (punaista/ruskeaa)
(puuteria)
(eyelineria)



Aloitin laittamalla tässä tapauksessa ripsiliimaa, paikkaan johon halusin ruven. Otin vanua ja töpötin sitä siihen liimaan. Sen jälkeen vielä laitoin ripsiliimaa vanun päälle, ettei se ole niin pörröinen (ja että se pysyy siinä). Liiman kuivuttua töpöttelin kevyesti meikkivoidetta tasoittamaan esim. ihon ja vanun rajaa, että vanu sulautuisi ihon sävyyn. Lisäsin jo alustavasti poskipunaa. 

Käytin poskipunana tuollaista vanhaa Lumenen poskipunaa ja yhdestä luomiväripaletista olevaa poskipunaa. Kuvassa oleva poskipuna pitäisi olla mattainen. 


Aloin sen jälkeen lisäämään poskipunaa koko ruven ympärille/päälle. Yritin laittaa sitä enemmän keskelle, mutta häivyttelin myös reunoille. Lisäsin poskipunaa ja muita rusehtavia luomivärejä. Nyt on alkuvalmistelut valmiita.

Yritin tehdä suonien näköisiä viivoja tonne reunoille, ei ihan onnistunut...

Siirryin tummempiin luomiväreihin. Otin tummanruskeaa (tai mustaa?) ja laitoin sitä keskelle, ns. siitä kohtaan rupi ois eniten ruvessa. Tämän jälkeen mulla oli erinlaisia huulipunia (punertavia), niin töpötin niitä varovasti reunoille, lisäämään punaisuutta. 
Jos itse haluat, voit lisätä esim. Vaseliinia tuomaan limaisuutta ruvelle, meillä sitä ei ollut. 

Tässä näätte mun pöydän, kun olin valmis... 

En itseasiassa tehnyt muuta, kun lopuksi vain korjaillut ja korjaillut rupea. 
Toivottavasti tästä oli jollekin apua, esim. halloweeniksi.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti