torstai 5. toukokuuta 2016

SLEEPOVER 4.5 I myday

Hejssan hejssan!

Pinja ja Truc oli meillä yötä, joten kerron teille mitä me tehtiin yms myday tyyppisesti. Mennään vaa suoraan asiaan!
Ihan ekana mä lähdin kävelemään Pinjalle päin, menin siis sitä vastaan. Pinja asuu aika lähellä meijän taloo. Sit me vaan venattiin, että Truc tulee myös meille, ja Pinja jätti yökyläkamansa samalla.
Trucin tultua se lähti aika pian meijän yhteisen kaverin synttäreille. Mä ja Pinja oltais voitu mennä myös, mutta ei keretty ostamaan lahjaa ja muutenkin oltiin sovittu tää yökylä juttu jo aikasemmin, niin ei sitte viititty peruttaakaan tätä. Truc ei halunnu feidaa synttäreitä, ja meni sinne. Saatettiin Truc synttäreille, sen jälkeen Pinja ja minä mentiin kauppaan pyörillä. Me käytiin kaks kertaa kaupassa, kyl vaan peräjälkeen. Ostettiin popparii, suklaata, mini vaahtokarkkeja ja juotavaa ekalla kerralla. Sit tajuttiin et halutaan vielä jätskit, nii mentiin ostamaan neki. Mentiin Pinjan kanssa nautiskelemaan ja syömään ne jätskit. Katottiin siinä samalla, kun jotkut pelas jalkapalloo kentällä. 
Lähettiin takas meille päin jossain puoli seittemän aikaan, kun oltiin syöty ja muutenki alko tylsistyttämään.
Oltiin vaan meillä hetken ja oleskeltiin, tehtiin siinä samalla sellasta suklaapoppariherkkuu. Siitä ohje löytyy "tekemistä talvipäiville" postauksesta.
Pakattiin kamat messiin ja mentiin Truccia vastaan, kun se tuli sieltä synttäreiltä. Mentii myös koululle pelaamaan korista. Me kaverukset käydään siis siinä koulua, mihin mentiin pelaileen. Nähtiin koulul meijän vanha luokkalainen tyttö, ja sit me juteltiin kaikkee. Lähettiin sit siitä lähellä olevalle kääntöpaikalle, jossa me yleensä oleskellaan. Ei oltu siellä kun vaa hetken ja sit minä, Pinja ja Truc häippästiin meille. 
Illal oltiin vaa puhelimella ja syötii herkkui yms. Kävästiin viel pikasesti haukkaamas happee ulkona, sit vaa sen jälkeen takas sisään. Tehtiin iltarutiinit ja käytiin nukkumaan. Päätettiin ettei valvottas kauheen pitkään, sil haluttiin herätä jo aikasin.
Aamupäivällä Truc joutu lähtee, ja ei keretty tehä kauheesti mitään. Pinja jäi munkaa vielä iltapäivään saakka. 


Okei, tässä tää nyt oli. Tästä tuli vähän pitkä, mutta toivotaan että jaksoitte lukea. Pakko mainita vielä, että tää oli tyttöjen eka yökyläkerta meillä, ja oli kyl super kivaa! Must tuntuu, että en tee näitä myday postauksia niin paljoo jatkossa, sillä näistä tulee oikeesti sairaan pitkiä ja en tiiä kiinnostaaks teitä niin paljoo tää mun irl-elämä?

En nyt tee tästä vielä pidempää, mutta toivottavasti tykkäsitte. Me tavataan seuraavas postauksessa. Tossa etusivun alussa lukee noi mun somet vielä, nii niitä voi käydä seurailemassa! 

- Julia ☺♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti